Afscheid kinderen

Uitvaartbegeleiding van baby en kind

Er is voor ouders niets ergers dan je eigen kind overleven. Toch is het een ervaring die velen overkomt. Als het je overkomt is het belangrijk dat je weloverwogen besluiten kunt nemen en kunt zoeken naar een afscheid dat past bij je kind. Daarbij horen broertjes en zusjes, de school, de club en iedereen die deel uitmaakt in het leven van het kind of de jongere.

Wij begeleiden in alle rust uw zoektocht naar het afscheid dat past bij jou en je kind(je).

Wanneer je weet dat je kind(je) komt te overlijden, is er misschien tijd en ruimte om na te denken over het aankomende afscheid.

Je zit wellicht vol vragen maar het kan ook zijn dat je kind vol met vragen zit of dat jij en je kind al ideeën hebben hoe het afscheid vorm gegeven kan worden. Wij staan open om met jou en je kind in gesprek te gaan, om duidelijkheid te geven en mee te denken over het naderend afscheid.

Persoonlijke aandacht voor een afscheid dat past bij mens en dier

Werkwijze

Wanneer iemand overlijdt in uw omgeving, dan moet er veel geregeld worden. Wij nemen u graag zoveel mogelijk zorg uit handen. Wij ondersteunen u bij alle stappen die genomen moeten worden en alle keuzes die u moet maken.

Nazorg

In geval van een overlijden breken voor nabestaanden moeilijke tijden aan. Steun bij het emotionele verwerkingsproces kan gegeven worden door familie , vrienden, de uitvaartverzorger, internet, professionals (via huisarts) en natuurlijk de tijd.

Wij staan dag en nacht voor u klaar