Brenda Molenaar

Persoonlijke aandacht voor een afscheid dat past bij mens en dier

Lees hier de recensies over Brenda Molenaar

Schrijf hier uw recensie

 
 
 
 
* = verplicht veld. Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.

Hieronder kunt u lezen wat anderen zeggen over Brenda Molenaar:
19 berichten.
Wybe en Petra Wybe en Petra schreef op januari 18, 2024 om 8:58 pm
Brenda is op een bijzondere manier op ons pad gekomen. Toen zij hoorde dat er een crowdfunding werd gestart om mijn broer Richard te cremeren nam ze contact met ons op dat ze ons wilde helpen. Na een warme en hartelijke kennismaking bleek dat zij Richard nog gekend had. Zij heeft ons verder bijgestaan bij de laatste dagen van Richard en bij de crematie en het afscheid nemen van Richard. Op een warme en professionele wijze konden we geen betere uitvaartleidster wensen. Brenda nogmaals bedankt.
Marianne Visser van Klaarwater Marianne Visser van Klaarwater schreef op januari 17, 2024 om 2:47 pm
Vandaag ontving ik de publicatie ''Mijn laatste wensenboekje'' van Brenda. Het ziet er prachtig uit en geeft een geruststellend gevoel dat mijn man en ik t.z.t. een uitvaart krijgen die bij hem en mij past.
Hans Knijn Hans Knijn schreef op september 5, 2023 om 7:54 am
In februari 2023 kennisgemaakt met Brenda Molenaar ivm het overlijden van onze moeder. Vanaf het eerste moment voelden we haar betrokkenheid en waren we haar dankbaar voor het meedenken en meeleven. We wisten dat we haar alles konden vragen en tegen haar zeggen. In een paar woorden kunnen wij haar omschrijven: warm, meelevend, inlevend, respectvol. Wij waren oprecht blij met haar!
Sonja Sikkema Sonja Sikkema schreef op juni 10, 2023 om 3:36 pm
Brenda staat voor een unieke, speciale ervaring van een laatste afscheid. Door de intensieve samenwerking met de nabestaanden, en een grote inzet, maakt zij het onmogelijke mogelijk; er is tenslotte maar 1 kans voor een laatste afscheid! En dankzij Brenda was dit een onvergetelijke ervaring! Bedankt
Ingeborg Barnhoorn Ingeborg Barnhoorn schreef op september 5, 2022 om 7:04 pm
Lieve Brenda Wat een enorme steun ben jij voor ons geweest. Jouw warmte en goede opmerkingen hebben de uitvaart voor mijn moeder een van de mooiste dagen gemaakt. Jij nam ons mee met de ervaring die jij hebt en nam zo de last van onze schouders. Ook namens mijn zus Marian moet ik jouw bedanken ook zij heeft dit zo ervaren. Heel veel succes met je mooie bedrijf. Liefs Marian en Ingeborg.
Petra Bleeker- Witt Petra Bleeker- Witt schreef op augustus 18, 2022 om 4:45 pm
Brenda is een warme vrouw, met veel ervaring in de uitvaartzorg. Ze kijkt en denkt met je mee. Ze vertaalt je wensen naar de beste mogelijkheden. Ze kan door haar netwerk en ervaring veel regelen, ook als je iets aparts of afwijkends wilt. Daar ben ik haar nog steeds heel dankbaar voor.
Margarita Mangas Margarita Mangas schreef op augustus 18, 2022 om 4:45 pm
Brenda heeft de herdenkingsbijeenkomst van mijn schoonvader perfect begeleid. Brenda heeft gevoel voor empathie en haar adviezen voor het voorbereiden van de herdenkingsdienst waren onmisbaar. Ik ben erg dankbaar voor.
Ans uit Almere Ans uit Almere schreef op augustus 18, 2022 om 4:44 pm
Toen Brenda binnenkwam was het even rust bij mijn dochter. Ze heeft alles wat ze wilde voor haar vader met haar geregeld. Met de crematie heeft zij zelfs voor de kinderen gesproken wat zij niet meer konden. Ook muziek en de foto's van mijn man was allemaal perfect geregeld. Ook mijn pup Yaffa is overal mee naar toe geweest. daar werd ook voor gezorgd. Het waren moeilijke dagen maar door Brenda was er een hoop rust, ook hapjes drinken en drankjes goed verzorgd. We hebben nog geproost op mijn man.
Geert Ligtvoet Geert Ligtvoet schreef op augustus 18, 2022 om 4:43 pm
Brenda heeft voor ons al 2 uitvaarten gedaan, de eerste was voor de moeder van onze kinderen. Dat was de eerste uitvaart die ik zelf met mijn man moest doen. Uiteraard is het niet een dagelijkse kost maar voor Brenda zeker wel, de manier waarop ze mij gerust stelde na iets wat je niet in de koude kleren gaat zitten. Zij heeft mij aan alle kanten geholpen en waar nodig ideeรซn gegeven (want ja wat moet je als er iemand overlijdt en je staat dan daar met een bek vol tanden omdat je daar dan niet meteen aan denkt. Ze is zoโ€™n geweldige vrouw, de klik was er meteen en ja een vrouw voor always to have. Ze heeft na een lange poos (gelukkig niets te hoeven doen) ons weer geholpen met het regelen van de uitvaart van mijn moeder, en wederom een topper. Ik (zodra het zich voordoet) zal haar zeker aanwijzen om uitvaarten te regelen, en beloofd is beloofd; als ik ga mag ze de mijne ook doen.
Ed Sewalt Ed Sewalt schreef op augustus 18, 2022 om 4:42 pm
Een paar jaar geleden overleed onze moeder na een attaque op 86-jarige leeftijd. Het verbaast je dan dat je, ondanks je verdriet, praktisch wilt blijven denken en handelen om het verdere rouwproces in te gaan. Je zoekt dan naar iemand die met echt gevoel ervoor zorgt dat de aanstaande uitvaart volgens de laatste wensen van zowel de overledene als de nabestaanden plaats zal vinden: die ervaren persoon was en is Brenda. Vol oprecht medeleven nam ze bij de uitvaart van onze moeder daadkrachtig de uitvaartregie in handen. Zich inlevend in het verhaal wie de overledene bij leven was, wist en weet Brenda altijd een zeer persoonlijke noot in de uitvaart te brengen! Gevoel voor religieuze traditie is voor haar een bekend terrein, maar ook tijdens minder geijkte uitvaarten is mij haar meerwaarde als uitvaartleider opgevallen. Van een extra moment van gevoel op het juiste moment, tot een subtiele handeling of bloem op de juiste plaats: het zijn net die nuances waarvoor Brenda met haar uitvaartervaring kan zorgenโ€ฆ..
Emmy Hooghuys Emmy Hooghuys schreef op augustus 18, 2022 om 4:40 pm
Ik zou Brenda willen aanbevelen op het gebied van mensen begeleiden tijdens het afscheid nemen van een dierbare, dat heeft zij namelijk ook bij onze familie zo goed gedaan. Chapea voor deze super aardige dame en echt geschikt voor dit werk. Daarnaast doet zij nu ook het afscheid bij onze viervoeters. Ik weet zeker dat ze dat net zo goed doet als bij de mensen.
Sabela Geene Sabela Geene schreef op augustus 18, 2022 om 4:38 pm
Brenda heeft als begrafenisondernemer de uitvaart van mijn vader verzorgd. Zij is een innemend persoon en heeft oog voor de details en het verhaal van de nabestaanden. Ook viel mij op dat ondanks de treurige omstandigheid zij een glimlach op vele gezichten kon toveren. Na de uitvaart hebben wij nog sporadisch contact gehouden. Veel succes Brenda! Liefs Sabela
Aniek en John de Vries Aniek en John de Vries schreef op augustus 18, 2022 om 4:37 pm
Brenda staat in nauw contact met de nabestaanden. Ze is mensgericht, heeft oog voor detail en daar waar gewenst maakt ze gebruik van een vleugje humor. Zaken worden goed geregeld en ze is snel en makkelijk te benaderen voor overleg.
Theo en Nel Pouw- Braam Theo en Nel Pouw- Braam schreef op augustus 18, 2022 om 4:30 pm
Lieve Brenda, Heel hartelijk bedankt voor de verzorging van de uitvaart van mijn moeder. Keurig verzorgd en begeleid. Bedankt het gaat je goed in de uitvaart! Liefs van ons beiden Theo en Nel Pouw -Braam ๐Ÿ™
Edwin Vandol Edwin Vandol schreef op augustus 12, 2022 om 7:37 pm
Brenda begeleidde de uitvaart van onze vader Arnold . Wij waren blij verrast in een turbulente tijd om een rustpunt te vinden in dit hele proces . De gehele uitvaart is uitermate goed verlopen. Achter de schermen was de familie het niet geheel met elkaar eens hoe de uitvaart vorm moest krijgen. Toch heeft Brenda met haar rustige uitstraling en overzicht de uitvaart toch tot een ieders tevredenheid prima geleid . Ik denk dat de warme persoonlijkheid en vakmanschap een aanwinst zal zijn voor een uitvaart mede omdat een verlies van een dierbare hier ook echt om vraagt . Wij schrijven dit oprecht uit ons hart en bedanken Brenda voor haar mooie inzet en vertrouwen . Groet Edwin Vandol
Marisa Lagerweij Marisa Lagerweij schreef op augustus 12, 2022 om 7:59 am
Het overlijden van mijn oma bracht voor mijn moeder en tante erg veel stress met zich mee. Bij diverse grote uitvaartverzorgers werden zij van het kastje naar de muur gestuurd. Mijn moeder belde Brenda op en vanaf dat moment werden alle zorgen en stress weggenomen. Brenda zette dat extra stapje, zorgde volledig naar onze wens voor een intieme en unieke sfeer en setting tijdens het afscheid, hielp bij de verzekeringen op de hoogte stellen en zorgde ervoor dat onze familie op onze eigen manier afscheid kon nemen van onze oma. Bedankt, Brenda, door jou denk ik met een warm hart terug aan het afscheid van mijn oma. Ik kan iedereen Brenda Molenaar Uitvaartzorg aanraden!
Serge Barnhoorn Serge Barnhoorn schreef op augustus 9, 2022 om 11:31 am
Bij het overlijden van Oma hadden wij hulp nodig omdat dit het eerste overlijden aan die kant van de familie was in zeer lange tijd en was er geen ervaring. Brenda werd ons aangeraden en maakte dit enorm waar. Ze nam alle tijd om zelfs vanaf haar vakantie adres dingen in gang te zetten en de situatie overzichtelijk te maken. Waarna ze alle tijd nam keuzes uit te leggen en dingen toe te lichten. De hulp met verzekeringen was ook fijn. Als kroon op haar werk maakte ze vele speciale verzoeken mogelijk waardoor de uitvaart voor ons enorm persoonlijk en intiem werd. Ik ben er van overtuigd dat Brenda haar instelling, vriendelijke benadering en terughoudendheid wanneer dat nodig is maar boven al haar ervaring en professionaliteit voor iedereen tot een prettige uitvaart zal leiden. Wij zijn haar eeuwig dankbaar.
Nick Nick schreef op augustus 5, 2022 om 7:36 pm
Ik heb twee uitvaarten laten verzorgen via Brenda. Fijn dat in de hectiek Brenda klaar staat om je door het proces heen te begeleiden met duidelijke uitleg bij iedere stap. Geen vraag/wens is te gek om te stellen. De persoonlijke aandacht en tijd die genomen werd om van A tot Z alles te regelen geeft een vertrouwd gevoel. Hierdoor kon ik mij focussen op hetgeen dat voor mij echt belangrijk was, een waardig afscheid zonder zorgen.
Jacqueline Jacqueline schreef op juli 31, 2022 om 8:24 pm
Ik ben erg dankbaar voor de manier waarop Brenda de uitvaart heeft verzorgt, Ze staat volledig in dienst van de nabestaande en geeft met veel rust en kalmte je mogelijkheid om afscheid te nemen zoals jij dat wilt. Dank je wel. Jacqueline

Wij staan dag en nacht voor u klaar