Persoonlijke aandacht voor een afscheid dat past bij mens en dier

Een waardig afscheid voor dieren

Uitvaartverzorging voor dieren

Helaas overleven de meeste huisdieren ons niet, waardoor de eigenaar de moeilijke beslissing moet nemen om zijn/haar huisdier te laten inslapen.

Wellicht zit u dan met veel vragen:

  • Wanneer is het juiste moment?
  • Wanneer kan ik een afspraak maken?
  • Wat gebeurt er met mijn dier na overlijden?
  • Hoe kan ik verder zonder mijn huisdier?
  • Welk crematorium/ begraafplaats kies ik?

Wij staan aan uw zijde om u te helpen en troost te bieden met de hele organisatie van de crematie en begeleiden u op de laatste reis samen met uw dierenvriend. Wij kunnen u begeleiden vanaf het moment dat de euthanasie plaatsvindt, thuis of bij de dierenarts tot en met de as van uw lieveling bij u thuis.

Ik begrijp dat u het moeilijk vindt om telefonisch contact met mij te leggen, omdat de gedachte van het inslapen van uw huisdier u groot verdriet doet.

Mocht u vragen hebben en contact met mij willen opnemen, dan kunt u mij bereiken op info@brendamolenaaruitvaartzorg.nl of via mijn telefoonnummer 06-10319321.

Wij staan dag en nacht voor u klaar

kleine-huisdieren

Afscheid nemen van kleine huisdieren

Wanneer iemand overlijdt in uw omgeving, dan moet er veel geregeld worden. Wij nemen u graag zoveel mogelijk zorg uit handen. Wij ondersteunen u bij alle stappen die genomen moeten worden en alle keuzes die u moet maken.

Paarden-crematorium

Paarden

De band tussen jou en je paard is als geen ander. Paarden zijn majestueuze en nobele wezens die ons in staat stellen hun kracht te gebruiken terwijl ze ons steunen en ons hun hele leven loyaal dienen. Dit trotse dier verdient medeleven en waardigheid, tot het einde toe.

Contact-Brenda-Molenaar

Contact

24/7 bereikbaar

T: 06 103 193 21
E: info@brendauitvaartzorg.nl