Persoonlijke aandacht voor een afscheid dat past bij mens en dier

Paarden-westerhout

Waardig afscheid voor het overleden huisdier

Beste dierenliefhebbers, hier vindt u informatie over onze service met betrekking tot dierenuitvaarten.
U komt naar onze website vanwege een trieste gebeurtenis: Helaas is het nu de tijd om afscheid te nemen van uw trouwe metgezel. Brenda Molenaar Uitvaartzorg staat aan uw zijde in deze moeilijke tijd.

U associeert veel goede herinneringen met uw huisdier. Er is een emotionele band ontstaan ​​die voortduurt, zelfs nadat uw geliefde u heeft verlaten. Je trouwe vriend blijft levend in je herinneringen.

Brenda Molenaar Uitvaartzorg ondersteunt u en geeft u de mogelijkheid om in een waardige ceremonie afscheid te nemen van uw geliefde dier.

Wij nemen de complete organisatie van de uitvaart uit handen

Wij staan klaar om u te helpen en troost te bieden met de hele organisatie van de crematie en begeleiden u op de laatste reis samen met uw overleden dier. Wij kunnen u begeleiden vanaf het moment dat de euthanasie plaatsvindt, thuis of bij de dierenarts tot en met de as van uw lieveling bij u thuis.

Wij regelen alle formaliteiten en organisatorische taken rondom de huisdiercrematie, zodat u ongestoord kunt rouwen en afscheid kunt nemen van uw dierbare, geliefde huisdier.

Ons tarief is €95 waarbij een gesprek vooraf, begeleiding tijdens de euthanasie en het regelen van de formaliteiten zijn inbegrepen.

Een waardevol afscheid van uw geliefde (huis)dier

dieren

Werkwijze

Mijn taak als euthanasiebegeleider is dat ik u kan informeren, begeleiden en helpen met een waardig afscheid voor uw huisdier. Ik kan u bijstaan vóór, tijdens en na de euthanasie van uw huisdier.

Ik kan u helpen met het maken van de afspraak, aanwezig zijn bij de euthanasie of met het uitzoeken van een crematorium, een begraafplaats, een urn of een andere mooie herdenkingsplek- of teken voor uw geliefde huisdier.

 

Simba-Brenda

Herinneringen

Er zijn verschillende manieren om de as van uw maatje te bewaren, zoals sieraden, urnen in verschillende soorten en maten, glas enzovoort. Wij bieden u de mogelijkheid om de as van uw maatje te verwerken in de door u gewenste herinnerings-accessoire.

Een ander soort herinneren is bijvoorbeeld foto’s, een plukje haar, pootafdruk, etc. Wij helpen u met liefde, er alles aan te doen om de herinnering aan uw maatje levend te houden.